Tuesday, July 12, 2011

Makna Yang Tersirat......

Hey Readers!

Hari nie aku nak tanya, korang minat tak gula-gula HACKS?? Hmm....bagi aku la kan aku kurengss sikit sebab dia terlampau pedas....Pedas dia tue lain macam seolah-olah menusuk kalbu gitu! hehe... Especially kalau hacks yang warna merah tue.. Tapi, yang perasa lemon tue ok sikit la... Kali nie aku bukan nak cerita pasal kebaikan gula-gula hacks nie.. Tapi............... Aku nak cerita pasal maksud yang tersirat di sebalik perkataan HACKS tue.. Maybe sebahagian daripada korang dah tahu kan..? And ada yang tak tahu... Aku tahu nie pun dari blog kawan baik aku .......

Dia yang cerita pasal maksud tersirat di sebalik perkataan hacks tue... Haha, selama nie aku tak perasan pun.. Tapi, sangat menarik la makna tersirat tue... SOoo Sweet! Bila dah tahu tue.....
Kalau la putera impian aku tue cakap camtue Fuhhhhh!! Cair den.... Hahaha~ " I can't Imagine that" Hari-hari berangan sampai masuk longkang pun tak sedar... Kah3!

Nie la Makna Yang Tersirat di sebalik gula-gula ini..........




                                            H : HANYA

                                             A : AKU

                                             C : CINTA

                                             K : KAMU

                                              S : SEORANG

                                                                  Sweet tak?? hehe.....


p/s : Aku menantikan lelaki macam Seth Tan datang and said to me HACKS! hahaha....

5 comments:

Hafiz Al-Pazin said...

Aah lah makcik...tak perasan pun....nih mesti samerin bg tau nih...hehe

cik ella said...

i wait for seth tan to =D

Nurul Hidayah said...

fizal: hahahaha....pndi2 jer pkcik nie yer!

cik ella: hehe...hopefully~

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. baru tahu jugak maksud yang tersirat hacks.

sape la yang buat tafsiran ni. isk.. isk..

Nurul Hidayah said...

asada: hahaha....sy pown xtw! dpt info pown drpd my bff..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...