Monday, July 11, 2011

Aku Dah Kembali......!!!

Assalamualaikum readers.... :)


Huwaa I'm really really miss blogger~ Sekian lama aku menyepikan diri daripada berblogger nie kn? Hmm...mesti korang engat aku dah tak aktif berblog nie... Huhu....Bukan camtue lar..Aku busy gila before nie and takdek masa nak mengadap blog nie.. Kalau aku bukak pun untuk check email, FB & Twitter...Tu jer! Nak bukak blog takdek mood almaklumlah kalau nak bukak blog nie kan kena spend time lama jadi kalau aku bukak kejap-kejap jer tak syok la kan...


Bukan tue jer, since aku keje aku hanya cuti ari Ahad jer so ari Ahad tue la masa untuk aku rehat secukupnya..That's y kadang-kadang aku malas nak bukak laptop nie.. Schedule aku ari Ahad tue la masanya untuk aku kemas umah, bilik and macam-macam lagi la.. Then, bila dah siap semua tue penat and rehat lar.. Dari hari ke hari nak update blog nie tak terupdate gak disebabkan kekangan masa nie.. 


So, today I really really decide to spend time even for a while to update my blog......
Once again! Sorry readers....... Sekali sekala nak bagi readers rindu kat aku...hua3! Readers said, "RINDUKAH"?? hahaha... Perasan jer aku nie kan... After nie, akanku spend time lebih masa lagi untuk update blog nie... Macam-macam benda aku nak story kt sini nanti yer.. Just Wait!!

Hahaha...Busy dah mengalahkan PM lak.. =)

4 comments:

Hafiz Al-Pazin said...

Yelah makcik kan buzy nak mengambil alih syarikatb samerin tu...hahaha

Hafiz Al-Pazin said...

Yelah makcik kan buzy nak mengambil alih syarikatb samerin tu...hahaha

Hafiz Al-Pazin said...

Yelah makcik kan buzy nak mengambil alih syarikatb samerin tu...hahaha

Nurul Hidayah said...

hahaha....mesti lar pkcik!
ner tw jd menantu dy pulak...wakaka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...