Thursday, April 28, 2011

Yeayyy!! It's over......(PART 2)

Assalamualaikum guys...Today I want to continue my story. After present ari tue kan aku and shida pergi ke pejabat balik sebab ada Jamuan untuk semua student praktikal... Hehe, susah-susah saja diorang buat jamuan tue.. Tapi, kita orang pergi pown dh lambat sebab kita orang present abis lambat.. Then, sampai-sampai diorang dah makan. Nyum3, best gilaq makanan dia! Hehe, sampai kenyang aku dibuatnya... Thanx A Lot To All Staff Admin~ 


Tiba-tiba K.pah bagi present! Huah, terharu sangat.... Dapat present pulak..Huhu.

Ape2 pun thank u guys..It is the big Moment that I can't forget 


Nie lar presen yang saya dapat dari admin staff... Cer teka Cer teka apa dia?? hehe...






Yeay2! Saya dapt gula-gula besar..Opps?!!


Seronoknya Syida dapat gula-gula besar yer.. :)


Amboiii....Sabar-sabar jangan gigit lagi..


Tengok! Aku pun dah terikut ngan Syida.. Hehe..


Me & Iqah..


Nyum3...Sedapnye Kek nie!


Nie lar present yang kita orang dapat.. ^_*


Hahahah....


Excited nak kuar lar nie siap bawak gula-gula besar lagi tue..Huhu.



Di Pondok UiTM..


All the memory I will keep in my heart... Insya'Allah one day we will meet again...

4 comments:

ayU sYaFiQa said...

alamak die dh publish dh...bwu igt nk ltk kt blog gk..xpela..aq print screen yg ko jela..hahahahahahaha

Nurul Hidayah said...

ahahaha...yer ker...
xper lar, ko nye post tue version ayu syafiqa! nie ak nye version..hehe

sweet_apple said...

wahh dapaat hadiah!! <3

Nurul Hidayah said...

hehe..tue lar dpt kain psang & telekung..huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...