Sunday, January 29, 2012

Kaya Vs Nutella...Which one you choose??

Assalamualaikum and Hye guys.....



First of all, I want to ask all of you which one you choose?? Hehe...Mesti pelik kan ape benda lar story for my entry this time.. Huhu, sebenarnya tetiba nak cerita pasal nie sebab last week my sis ada bagi Nutella..You all pernah makan tak jem Nutella? If korang pernah makan, best tak jem dia? 


For me la kan........Only one word TERBAEK!!
Heheh....Because I like chocolate. Erm, one more thing Nutella nie rasa hazzle nut yang dah dikisar bersama dengan coklat tue. Really like this, compare to others especially Kaya.. Huhu :)


But this time.......Bukan nak cerita pasal my favorite. This time nak story sikit pasal my sis. Aku pelik sikit dengan my sis ni, dia la yang beli Nutella nie and then bagi kat kita orang yang ada kat umah nie... Dia beli Nutella nie tapi dia tak makan.. Haisyhh, that time pelik lar sikit sebab why she did not like this nutella? Is it bad? And then after she give me, I pun try la makan dengan roti.. Ok jer rasa, apa yang tak sedapnya. *_* Heh...Then I ask her, apa yang tak sedapnya dengan Nutella nie?? Beli mahal-mahal then tak makan? She said I don't like this Nutella coz I prefer to Kaya.. Hah, What??! Kaya?? I said.. Hahaha, I laugh at her...Awak nie pelik la! Nutella yang sedap macam nie pun prefer to Kaya lagi.. Haisyhhh....Dia memang pelik sikit dari orang lain coz my parents makan pun dia cakap sedap tapi my sis cakap tak sedap. Haha, different people have different taste right? Kalau macam tue banyak la duit dia kalau minat benda-benda yang murah macam jem kaya.. Hahah, jimat duit dia yer tak payah nak beli jem mahal-mahal macam Nutella nie.. Yer lar, jem nie kan mahal. Paling kecil pun dah RM10 and above. Tak silap aku la~ *Wink*


Ok, moral of the story whatever you choose is the best you think.. So, buy something that you like because if you buy something you don't like, you will waste your money~ One more thing, kalau semua orang prefer pada yang satu tue je, bankrap lar the other's company right? haha...That's why different people different way! =)


.:Only a few days, Nutella nie dah tinggal sikit..Huhu:.




xoxo: Nasib baek aku, mama, abah and adik yang bongsu ada. Boleh la habiskan jem Nutella tue..Hahah, kalau tak membazir jer beli jem yang mahal tapi tak makan! :P

3 comments:

nurul said...

hahaha nutella mmg best, cuma MAHAL!

Nurul Hidayah said...

yup! tw xper...hehe :)

sabry oppa said...

oppa follow sini... jom follow oppa balik.. kite support each other k.. nice blog n entry yg sgt cun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...