Sunday, September 11, 2011

Maaf Terlambat......

Assalamualaikum and salam sejahtera semua....Maafkan aku guys kerana terlambat mengucapkan 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN!!



Hmm.....ssekarang baru ada masa nak update blog sebab 2 hari sebelum raya aku dah balik kampung di kelantan jadi tak dapat la nak update.. Huhu, after balik dari kampung hari Jumaat tue busy pulak nak pergi beraya rumah kawan-kawan then busy dengan persiapan untuk masuk U.. Fuhh, macam-macam! That's why sekarang baru la masa aku dapat update blog nie.. Huhu. 

So, after nie mesti aku lagi busy especially kelas dah nak start.. Owh kelas nak start dah??? Huh, aku macam tak percaya jer esok dah start kelas...Lama dah tak belajar nie, camner lar nanti.. Hahah, otak pun dah berkarat. Selama 4 bulan aku bercuti.....Lama sangat kan? Sampai bosan pun ada tapi pejam celik pejam celik esok dah start kelas. Hopefully I can do it and study hard for degree... Yeahhh!!

Bila masuk degree mesti suasana dah berbeza kan? Yer la kawan-kawan dah bertukar. Kawan baik aku dapat kat Melaka aku dapat kat Pahang jadi dah tak sama macam diploma lagi dah... Huuu, bila engat balik sedih gak sebab dah berpisah dengan kawan-kawan tapi terpaksa la berkorban semata-mata untuk belajar kan. Macam nie la hidup, kita tidak akan selama-lamanya berada di sisi teman kita kerana masing-masing ada hala tuju masing-masing. Walau dah tidak berada disisi tapi tetap akan tersemat di hati.. Hehe, ceh!! Ayat aku tak boleh bla la pulak... Hahaha~ Sabar-sabar jangan muntah yer.... :)

K la apa-apa pun doakan aku yer! hehe....
Kalau ada masa aku update la blog nie tapi ada entry yang aku nak post lagi after nie pasal kemeriahan di hari raya..hehe, Juz wait ok?!


1 comment:

Hafiz Al-Pazin said...

takpe makcik ko ad kat situ. tak payah jauh2. nt senang nak pg pasar mlm dgn aku kan...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...