Monday, March 14, 2011

Genaplah usiaku kini "21" Tahun....

Assalamualaikum.... Hari ini genaplah usiaku "21" Tahun.. Alhamdulillah bersyukur kepada Allah kerana diberi kesempatan untuk menghirup udara dan menikmati keindahan ciptaanNya....Tiba-tiba aku terfikir eh dah 21?? Alamak dah ada angka di belakang tue....Dah tua lar nampaknya yer? Hahaha.... Bukan tua lar tapi matang.. Ceh, tak nak ngaku tue..

Pagi tadi, before aku nak pergi kerja tiba-tiba mama cakap ambil la kek ni bawa pergi kerja... Aku pun terkejut, baru jer engat nak suruh mama aku buat. Haha, nampaknya tak payah suruh mamaku dah buat. Almaklumlah mamaku kan tauke kek so, ada la kek untuk aku. Huhu... Aku pun bawa la kek philipino tue ke ofis. Then, petang tue aku ajak semua staf kat situ makan kek. *next story aku upload gambar tue keyh*

Petang tadi after balik keje terus on9 bukak fB. Tiba-tiba tengok kat wall Fuhh ramai gila wish kat aku sampai nak tunggu loading dia tue jadi lembap.. *Sgt Terharu*
Yang paling buat aku terharu kawan baek aku, Hanim mention dalam blog dia pasal besday aku hari nie... Mula-mula engatkan dia lupa besday aku rupnya dia still engat cuma takdek kredit nak mesej. 


My Dearie Fren, Anim! Thanx a lot coz wish besday in your blog~
Sangat terharuw bila baca...
Sayang kamoo Hanim!!! Mmuah3~
Frens Forever! =)
*soory ambk gmbr nie scra snypdlm fB kamoo, hee*
Click sini kalu nak baca dia punya blog:


Malam nie pulak adik aku belanja beli KFC and makan kat umah... Thanx a lot to my family! Nak masukkan gambar tak upload lagi, so next story i will publish keyh~

Once again 
THANX A LOT TO ALL MY FREINDS & FAMILY!!

xoxo: Suka sgt bila Lee Chong Wei Juara All England! Yeahh finally, Lee chong wei dapat kalahkan Lin Dan... I'm Proud wif u Chong Wei.. :)

4 comments:

sweet_apple said...

happy birthday dayah... :D
Makin cantik blog ni and tuan punye blog nie :P

Nurul Hidayah said...

hahaha....toche2 dear~

Dda Ly said...

happy birthday to u dear..:) have a blast on ur bday..

meh ke rumah..
~ku panjatkan syukur~
keep in touch ye..♥♥♥

Nurul Hidayah said...

thanx dear! mee too.. jom lar follow kte..huhu~
♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...