Saturday, March 5, 2011

Cerita Kreatif Aku Pasal BEN ASHAARI!


Assalamualaikum readers...Tonite I want story about BEN ASHAARI...
Abg Ben nie adalah top bloggers yang FEMES! Aku selalu view dia punya blog....Semakin hari semakin ramai dia punya followers! Fuhh, memang meletop lar....Mengalahkan artis lagi tue.. Hehe...Sebut jer nama Ben Ashaari confirm org kenal punye! hehe....yer lar dy nie seorang yang aktif berblog. Boleh dikatakan every time dia update dia punya blog...Macam-macam idea dia luahkan dalam dia punya blog tue...Wahhh! (Sgt Kagum). Kalau lar aku dapat jadi macam dia kn bgus...hehe, Aiseyh berangan lar pulak aku nie... Yeahh in a future I wanna be like HIM..Aku baruw jer join blog nie that's why dia boleh dikatakan my SIFU...huhu...Blog dia sangat sempoi! Cayar lar Abg Ben...Dah lar badan berketaq-ketaq...hehe. Dia suka buat pertandingan. Boleh dikatakan memang ramai lar orang masuk pertandingan dia...Aku cerita pasal dia nie pown sebab aku nak masuk pertandingan nie..Hehe, saja-saja lar mencuba ner lar tahuw nasib badan terlist dlm blog dy... Huhu...
Last word I juz want to say BEN ASHAARI is the famous blogger a.k.a Artist!


p/s: smoga dia akan sentiasa aktif di dunia bloggers nie~

6 comments:

Syafiq said...

1st ! yeahh...

mas.saari said...

singgah dari segmen cerita kreatif ben ashaari..

jom baca cerita saya jugak!

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)

nur said...

wah.. BA jadi artist plak..
JOM KE: ALL IN ONE

Nurul Hidayah said...

terima ksih kwn2 kerana sudi view blog sy~ huhu... :)

pRiNCe said...

"nice entry... jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

PRINCE DTG DARI BLOG ABG BEN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...